Gratis sollicitatietraining 2.0 voor iedereen

In één intensief dagdeel wordt u wegwijs gemaakt op welke wijze u tegenwoordig het beste kan solliciteren, met name via internet. De volgende vraagstukken zullen onder andere worden behandeld; het maken van een curriculum vitae anno 2017, wat voor soorten sollicitatiebrieven zijn er mogelijk, waar zijn de vacatures te vinden en hoe voer ik een goed sollicitatiegesprek. Hoe belangrijk is een goed (digitaal)netwerk?

De eerstvolgende gratis training is nog niet vastgesteld, maar zal sowieso in het najaar plaatsvinden bij Centrum Goud, Hondevoort 14 te Eibergen. De training is kosteloos en zonder enige verplichting. Hou regie over uw loopbaan en pak dit initiatief!!

Wij zullen samen met u in een stevig tempo veel facetten van het modern solliciteren 2017 doornemen en na afloop weet u hoe u aan de slag kunt om de arbeidsmarkt op te gaan. Heeft u al lang niet meer gesolliciteerd? Of wordt u veelvuldig niet uitgenodigd? Weet u niet waar u en hoe u tegenwoordig moet solliciteren? Mogelijk dat uw vragen met het onderstaande programma duidelijk beantwoord gaan worden.

Programma

  • Introductie
  • Welke soorten curriculum vitae’s zijner tegenwoordig? Hoe schrijf ik de mijne?
  • Waar ben ik goed in en hoe maak ik een goede aansprekende brief via o.a. het internet?
  • Wat is ‘netwerken’ en ‘open’ solliciteren en gericht solliciteren?
  • Digitaal netwerken, solliciteren m.b.v. internet.
  • Hoe krijg ik meer informatie en hoe voer ik een telefoongesprek?
  • Hoe voer ik een sollicitatiegesprek; het 1e gesprek en het 2e gesprek, de onderhandeling?

indien u de beschikking heeft over een laptop, neem hem svp mee. Er is beschikking over Wifi.

Uw interesse voor bovenstaande training kunt u alvast kenbaar maken, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meldt u telefonisch aan op het nummer telefoon 06 - 533 996 16.

Van Krimpen Consult bv
C.S.J. van Krimpen

Van Krimpen Consult bv, uw loopbaan in goede banen!