Praktisch omgaan met kwaliteiten

Wordt u op het werk nog voldoende gewaardeerd? Wordt u als individu nog voldoende gewaardeerd? Hoe kunt u uzelf persoonlijke uitdagingen stellen in het werk?

Van_Krimpen_Consult_Praktisch_omgaan_kwaliteitenHet plezier in het werk wordt voor een belangrijke mate bepaald door de waardering die men krijgt. Indien men het gevoel heeft dat de persoonlijke inbreng geen meerwaarde is voor de collega’s en de organisatie, vervalt het werk als snel in een automatisme en routine. Middels het in kaart brengen van uw eigen kwaliteiten kunt u vanuit uw eigen perceptie anderen "beoordelen".

Hiervoor wordt het Kernkwadrant van Ofman® gebruikt. Binnen de workshop leert u vanuit diverse invalshoeken uw eigen kwaliteiten en uitdagingen te formuleren. Dit inzicht kunt u individueel gebruiken, maar ook als team kan het zeer waardevol zijn om e.e.a. in kaart te brengen en concreet toe te passen. We gebruiken dit concept voor individuele ontwikkeling en in teambuildings- managementtrainingen. Ook een uitdaging voor u?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel  06 - 533 996 16.

Van Krimpen Consult: een bedrijf dat voor én met u werkt!