Re-integratie

 

Indien u in een 1e of 2e spoor van uw re-integratie zit is het belangrijk dat u begeleiding kiest die het beste bij u past. Uw werkgever heeft een belangrijke stem in het kiezen van een bureau, maar u kan uw voorkeur ook uitspreken! Uiteindelijk wil iedereen het beste resultaat nastreven en een goede basis daarvoor is vertrouwen en een goede klik met het uw begeleidingsbureau.  

Via ons krijgt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze loopbaan- en outplacementkennis. Uiteraard moeten wij rekening houden met de aantekeningen en procedures die de arbeidsdeskundige en bedrijfsarts en het UWV met u afgesproken hebben, maar wij gaan uit van uw mogelijkheden en niet van de belemmeringen die er misschien zijn. De ervaringen die wij al jaren mogen inzetten voor diverse grotere en kleinere bedrijven is nu ook voor u toegankelijk!

Wij koppelen namelijk, in principe bij een 2e spoor traject, elk begeleiding aan een jobhuntgedeelte.
Dat houdt in, dat wij ons netwerk actief inzetten om het uwe te vergroten en om als zodanig meer uitplaatsingkansen te creëren. Tevens begeleiden wij kandidaten die serieuze plannen hebben om zich als ondernemer te gaan profileren.

Wilt u meer weten hoe uw traject eruit kan komen te zien, neem dan contact met ons op.