Werving & Selectie

 

Van Krimpen Werving & Selectie Opdrachtgevers

Het menselijk kapitaal is binnen iedere organisatie een waardevol goed. Gezamenlijk bepalen zij het succes en de cultuur van een organisatie. Om dit succes verder te kunnen versterken, is het essentieel dat nieuwe medewerkers passen binnen de bedrijfscultuur.

Van Krimpen Consult B.V. Werving & Selectie* bemiddeld voor vaste- en interim functies van LBO tot en met WO niveau in de richting commercieel, directie/management, financieel, ICT, inkoop en logistiek, marketing, P&O, techniek, zorg en welzijn en overheid. Onze ervaring binnen deze vakgebieden stellen ons in staat om er in een korte periode voor te zorgen dat u 'de juiste persoon op de juiste plek' krijgt.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door het feit dat we kritisch selecteren, geen concessies doen en alleen kandidaten presenteren waar we 100% achter staan. Dus: geen geschuif van CV's. Onze persoonlijke werkwijze staat hiervoor garant. Na een gedegen intake bij onze opdrachtgever wordt naast het bespreken van de functie ook uitvoerig stilgestaan bij de organisatie. Ook dit vinden wij van groot belang om een bemiddeling te doen slagen. Zie hiervoor ook onze procedure.

Van Krimpen Werving & Selectie Kandidaten

Graag komen wij in contact met professionals die een klankbord zoeken in hun carrière(planning) en die actief vorm willen geven aan hun loopbaan. Stuur daarom uw CV naar ons. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

 

* Bij onze Werving en Selectie activiteiten hanteren wij de NVP gedragscode.